Wereldsvredesvlam

 

Onder het motto ‘Vrede begint bij jezelf…’ ondersteunt Kembang de Wereld Vredes Vlam. Het is de diepe wens van Mansukh Patel om zo mensen, ongeacht hun geloof, ras of afkomst, samen te brengen. De organisatie en het wereldwijd verspreiden van de World Peace Flame is in handen van Savitri MacCuish, directeur van de World Peace Flame Foundation.

De World Peace Flame (WPF) is opgericht om vrede te promoten in alle sectoren van de samenleving en alle lagen van de bevolking. De World Peace Flame is een symbool van vrede, eenheid, vrijheid en geluk.

De visie is het geloof in de vrijheid van de menselijke geest om ten alle tijde en onder alle omstandigheden vrede te creëren. Dit wordt bekrachtigd door de miljoenen mensen die de World Peace Flame hebben aangestoken als symbool van deze droom.

 

Wereldvrede is niet iets voor alleen wereldleiders of vredesactivisten. Vrede kan door iedereen individueel tot stand worden gebracht, overal en op elk moment.

Om een bijdrage te leveren aan wereldvrede hoef je niet perse radicaal je leven te veranderen. Het vraagt wel om alertheid en aandacht om op ieder moment dingen te zeggen en te doen die een verschil maken…..’

Meer informatie over de World Peace Flame kun je vinden op
www.worldpeaceflame.org en www.wereldvredesvlamcadzand.nl