Dru meditatie

Door het beoefenen van Dru meditatie maakt ongedurigheid plaats voor kalmte, uitputting voor energie en angst voor innerlijke rust. Dru meditatie brengt je naar een diepe stilte waarin je de volheid van spiritualiteit kunt ervaren.

Dru is het ‘stille punt’. Het is de stilte in het oog van de orkaan, de drukte van alledag, het toevluchtsoord waar velen naar op zoek zijn: een plaats waar we vrij zijn van de spanningen van alledag.

Iedere les bestaat uit een warming-up, een oefenserie om de energie laat stromen, een geleide ontspanning, ademhalings- concentratie- oefeningen en aan het einde de meditatieoefeningen. De lessen worden gegeven in een sfeer van ontspanning, vriendelijkheid en rust.

Dru meditatie is geïntegreerd in de Dru yogalessen. Heb je interesse in specifieke meditatie lessen of workshops, neem dan contact op.

 

 

Wat Dru meditatie je oplevert:

Kalmte en rust, stress reductie, ontspanning, verbeterde concentratie, meer inspiratie en creativiteit, een goed gevoel voor eigenwaarde. Wil je op een ontspannen en leuke manier kennismaken met Dru meditatie en yoga, kom dan naar de 5 daagse cursus, die gaat starten in Middelburg. Klik hier voor meer informatie.

Kijk in de agenda voor wekelijkse lessen en workshops. Je kunt ook eens kijken op www.druyoga.nl